Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Muziek

Een weekend vol met dansen, zingen en eten!

Zomervreugde
We’re back sunshines! Zaterdag (datum volgt) vieren we al dansend en zingend Zomervreugde 2025. De kaartverkoop is begonnen! Meer informatie over het festival en tickets: zomervreugdefestival.nl.

 

Luxor Live Zomerpodium
BMX races kijken, meedoen aan toffe activiteiten, luisteren naar muziek en heerlijk eten & drinken. Kom samen met jouw vrienden of familie genieten tijdens Luxor Live Zomerpodium!  Voor iedereen is er wat te doen en de hele dag door kun jij je op het terrein vermaken! Neem plaats op de tribune en moedig de Nederlandse BMX’ers aan, neem deel aan een leuke activiteit bij het Krijspaleis of Urban Sports Ground, haal tussendoor een lekker drankje en geniet ondertussen van de muziek! Met wie kom jij naar Luxor Live Zomer Podium? Meer informatie over het festival en tickets: https://www.luxorlive.nl/agenda/luxor-live-zomerpodium/

Naast het Krijspaleis en de Ubran Sports Ground vind je op het festivalterrein natuurlijk ook weer het hele weekend een Silent Disco en kun je tussendoor even met elkaar Ping Pongen. Wat niet mag ontbreken is de Gelderland Good Food Kitchen! Deze keert weer terug met smaakvolle, plantaardige gerechten en…. de Wrap Battle! Maak jij binnen 10 minuten de lekkerste wrap? Ga de uitdaging aan!

Uitgelicht

Pop up Ping Pong

Tafeltennis, maar dan net anders!

Uitgelicht

Silent Disco

Uitgelicht

Wrap Battle

Maak jij de lekkerste wrap?

Bijbehorende tags

Festival Food & Drinks Foodtrucks