Switch to European Cup Switch to World Cup Switch to World Championship
Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Event info

BMX Supercross Papendal

Kom kijken naar de UCI BMX Supercross #OpPapendal! Moedig onze nationale helden aan zoals Niek Kimmann (wereldkampioen 2015) en Laura Smulders (brons Olympische Spelen Londen, wereldkampioen 2018), maar geniet ook van de andere internationale toppers! Naast de zinderende BMX-wedstrijden kun je ook naar het muziek- en foodtruck Framed Festival en geniet je van side events zoals; de Pump Battle World Series, tourtocht de Classico Boretti (apart voor inschrijven), een bike expo en diverse activiteiten voor kinderen.

UEC BMX European Cup

Nieuw dit jaar is de BMX European Cup op 25 & 26 april 2020.

WK BMX 2021

Geniet in 2021 van het WK BMX in 2021 op Papendal

Framed Festival

Geniet van een weekend vol goede muziek, ambachtelijke streekgerechten, smokin’ BBQ en real american burgers van rollende keukens tijdens het Framed Festival. En last but certainly not least, een spectaculair randprogramma met BMX stunts, een urban ground, een daredevil kidsplayground en nog veel meer gave activiteiten!

De Ronde van Arnhem

Toertocht De Ronde van Arnhem start en finisht op zondag 3 mei 2020 op Framed Festival. Schrijf je in voor deze toertocht als perfecte opwarmer voor fietstochten in Limburg, de Ardennen of de Alpen. Met de 95, 130 en 160 km routes ga je door één van Nederlands mooiste natuurgebieden: Nationaal Park de Veluwezoom. Een nieuwe lus voert je door hartje Arnhem zónder dat je ergens stil komt te staan voor verkeerslichten. Bovendien heb je met je inschrijving toegang tot Framed Festival.