Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

UEC BMX European Cup, UCI BMX Supercross World Cup & Framed Festival #OpPapendal geannuleerd

26/03/2020
Ticketkopers krijgen geld terug

In een eerder verschenen nieuwsbericht lieten wij jullie al weten dat De Europese BMX Cup, de wereldbekerwedstrijden en het Framed Festival op Papendal niet door kunnen gaan, door de huidige corona-crisis. De UEC European Cup zou plaatsvinden op 25 en 26 april, gevolgd door de UCI BMX Supercross World Cup en het Framed Festival van 1 t/m 3 mei 2020. Met de inmiddels aangescherpte maatregelen welke op 23 maart jl. zijn uitgeroepen blijkt dat alle evenementen met een vergunnings- en meldplicht zijn verboden tot 1 juni 2020.

Gelet op de huidige situatie krijgen alle ticketkopers, die een ticket hebben gekocht voor de UEC BMX European Cup, Framed Festival, UCI BMX Supercross World Cup en de Papendal Challenge Cup, hun geld terug. Alle kopers worden in een persoonlijke mail op de hoogte gesteld van de procedure om hun geld terug te krijgen.

Voor zowel de European Cup als de World Cup staat Papendal ervoor open om, samen met de UEC en de UCI, te kijken of deze op een later moment dit jaar alsnog zouden kunnen plaatsvinden. Echter, gezien de omstandigheden kunnen daar op dit moment nog geen uitspraken over worden gedaan.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Team Papendal

Bijbehorende tags

BMX Framed Geld terug Tickets