Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Veelgestelde vragen

 • Ik wil graag een bijdrage leveren aan de BMX Racing World Cup, kan dat?

  Zeker weten. We staan altijd open voor nieuwe partners en sponsors, kijk eens op de pagina Sponsoring & Hospitality voor de mogelijkheden of geef je interesse aan bij Laurens van Waardenburg via Laurens.vanWaardenburg@Papendal.nl / 06 14 45 70 04.

  Ik ben nog niet zo bekend met BMX, kan ik tijdens het evenement laagdrempelig kennismaken met de sport?

  Zeker weten. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk om een kijkje te komen nemen op vrijdag tijdens de BMX Talenten Cup en de officiële trainingen van de toppers. De toegang is gratis op vrijdag. Ben je een liefhebber van muziek, cultuur en lekker eten dan kun je ook het festival bezoeken (zie Side Events). Als festivalganger heb je namelijk gratis toegang tot de staantribune van de BMX Supercross. Zo geniet je van het festival en kun je kennismaken met de BMX sport!

  Kan ik op het evenement een handtekening vragen aan de BMX'ers?

  Natuurlijk kan dat! We hebben hier zelfs een speciale handtekeningensessie voor. Wanneer deze sessie is kun je zien in het programma (onder Event Info).

  Ik wil graag mijn kinderen meenemen naar het evenement, gelden er aparte tarieven voor kinderen?

  Ja, voor kinderen tot 4 jaar is toegang gratis. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar kost een toegangskaart €12,50.

  Is Papendal bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer?

  Zeker weten! Met de auto via de A50 en de A12. Papendal ligt namelijk vlakbij deze snelwegen. Of met de bus, lijnen 10 (niet op zaterdag en zondag) en 105. Plan je route via www.9292.nl.

  Kan ik parkeren op Papendal?

  Jazeker. Hoewel we bezoekers uit de omgeving nog steeds stimuleren om met de fiets te komen, is er bij het evenemententerrein parkeerruimte beschikbaar. De kosten van een parkeerticket bedragen € 10,00. Deze is te vinden in de ticketshop.

Bijbehorende tags

contact