Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Line-up Framed Festival bekend

15/03/2019
Framed Festival pakt uit met Maan, Bokoesam, Navarone en Vinchenzo

Met nog twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen voor de BMX Wereldbeker in volle gang! En ook de organisatie van het naastgelegen Framed Festival zit niet stil. Op de website van Framed is vorige week de line-up bekendgemaakt. Met dit jaar mooie namen!

Framed Festival
Framed Festival kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin, met onder andere Urban Sports & Dance. Speciaal voor de kids worden ook BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery battle en een stormbaan te vinden. De eerste dag van Framed Festival is gratis toegankelijk.

Zaterdag 11 mei
Op zaterdag 11 mei betreden Vinchenzo en Navarone het podium. Vinchenzo nam in 2012 deel aan The Voice Kids, vijf jaar later behaalde hij spreekwoordelijk brons bij de volwassen versie van het programma. In 2018 ontving hij een 100% NL Award in de categorie ‘Talent van het jaar’. Navarone kent iedereen als finalist in het afgelopen Voice seizoen. De band timmert al meer dan tien jaar aan de weg en heeft al veel festivals op de CV staan, maar The Voice heeft de naamsbekendheid meer vergroot.

Zondag 12 mei
Op de laatste dag van het Framed Festival wordt het muzikaal programma (onder andere) vormgegeven door Maan en Bokoesam. Maan won in 2016 The Voice of Holland en is tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse poppodia. Bokoesam is een vertegenwoordiger van de razend populaire groep rappers en hiphoppers die Nederland momenteel kent. Hij heeft samengewerkt met collega’s als Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Jonna Fraser maar tijdens het Framed Festival staat hij solo op het podium.

Naast bovengenoemde artiesten staan ook nog diverse DJ’s, regionale bands en singer-songwriters op het programma. Voor meer informatie kijk je op de website.

Bijbehorende tags

Festival