Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

KNWU Ledenactie

Terug
2e kaartje gratis voor KNWU leden!

Om jouw 2e kaartje gratis te verkrijgen dien je naar deze link te openen. Let op; via de ‘Koop tickets nu’ button rechtsboven ga je naar de reguliere kaartverkoop zonder korting.

Op 4, 5 en 6 mei barst het spektakel #OpPapendal weer los! Het spannendste BMX Event van het jaar gaat dan weer van start en moedigen wij onze nationale helden weer toe! Dit spectaculaire topsport evenement mag je niet missen!

Profiteer nu en krijg hier jouw 2e kaartje gratis!

Als lid van de KNWU profiteer je nu wel van een heel gave actie! Als jij nu jouw kaartje voor de BMX Supercross World Cup koopt krijg jij het 2e kaartje gratis! Meer informatie? Ga naar www.bmxpapendal.nl en www.framedfestival.nl

Krijg hier jouw 2e kaartje gratis >

BMX Papendal
BMX Papendal
BMX Papendal
Voorwaarden
  • Het 2e kaartje gratis geldt alleen voor volwassenen tickets en is niet geldig i.c.m. een kinderkaartje. Je koopt 1 ticket en krijgt een 2e ticket gratis.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Kinderen tot 1m40 betalen het reguliere tarief.
  • De actie loopt tot en met 27 april 2018.
  • Tickets voor de BMX Supercross World Cup geven ook toegang tot het Framed Festival.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
  • Kaarten kunnen niet ingewisseld worden tegen contant geld of een andere waarde compensatie.
  • Er is geen restitutie mogelijk op reeds aangeschafte kaarten.
  • Papendal en KNWU behouden zich het recht op de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
Maar er is nog meer

Framed Festival 2018

Direct naast de baan waar de BMX’ers hun kunsten vertonen vindt hét bevrijdingsfestival van Arnhem plaats; Framed Festival. Een stoer festival voor jong en oud waar meer dan genoeg te beleven is. Ambachtelijke foodtrucks, lekkere drankjes, goede muziek én een groots kids playground zorgen ervoor dat jij je de hele dag optimaal kunt vermaken!

Liever zelf sportief bezig zijn? Schrijf je dan in voor de Holland Classic! Een fantastisch wielerevent met wielren- en MTB-tochten van diverse afstanden door prachtig Gelders landschap. Afhankelijk van de vorm van de dag kun je één of meerdere lussen fietsen. Na elke lus kom je terug #OpPapendal waar je kunt besluiten een tweede lus te fietsen of waar je kunt pauzeren en rondneuzen op de Bike Expo.

Krijg hier jouw 2e kaartje gratis >

BMX Papendal
BMX Papendal

Bijbehorende tags

BMX Framed Festival KNWU