Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Papendal BMX – MTB Trophy

Terug
Wint jouw team de Papendal Trophy?

Een uniek evenement. Dat is de Papendal Trophy! Op zondag 6 mei 2018 van 10.00 – 14.00 uur organiseert Papendal voor de tweede keer deze BMX-MTB Trophy. Speciaal voor de leden van BMX- en MTB-verenigingen die aangesloten zijn bij de NTFU en/of de KNWU maar ook buitenlandse verenigingen. Het wordt een onvergetelijke dag voor de jeugdige BMX-ers en mountainbikers van 8-16 jaar! Op jacht naar de Papendal Trophy.

BMX’ers en mountainbikers tussen de 8 en de 16 jaar oud gaan in teams van minimaal vier en maximaal vijf personen de strijd met elkaar aan over vier onderdelen.

  • Een MTB-route van 20 kilometer
  • Een Pump Track Battle
  • Een MTB behendigheidsparcours
  • Slow Biking (een 11 meter lang en 1 meter breed parcours zo langzaam mogelijk afleggen)

Alle teamleden rijden deze vier onderdelen. De vier beste resultaten tellen mee voor het teamresultaat. Bestaat jouw team uit vijf teamleden? Dan strepen we het minst goede resultaat per onderdeel weg. Op ieder onderdeel worden punten verdeeld. Heeft jouw team na vier onderdelen de meeste punten? Dan win jij met je teammaatjes de gouden Papendal Trophy en een Pump Track clinic van Joost Wichman!

Gratis naar de BMX World Cup

Overigens wint eigenlijk ieder team want deelname aan de Papendal BMX – MTB Trophy geeft gratis toegang tot het Framed Festival en de staantribune van de UCI BMX Supercross World Cup. Deelname aan de Papendal BMX – MTB Trophy kost €20,00 per team.

Schrijf je nu in!

Bekijk nu snel de voorwaarden en schrijf je met je teamgenootjes in via het inschrijfformulier! Let op: alleen verenigingen kunnen teams inschrijven dus geef bij je vereniging aan dat je wilt deelnemen aan de Papendal Trophy zodat zij het team kunnen aanmelden.

Trophy Papendal

Bijbehorende tags

Trophy