Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Street Art

Street Art

Street Art, je komt het in elke stad wel tegen! Allerlei mooie creaties in verschillende kleuren. Hoe gaaf is het om zelf ook eens iets te mogen maken? Op zaterdag 24 en zondag 25 juni worden er workshops gegeven door Pedro Dentinho (beter bekend onder zijn graffitinaam Esone) en Tom Linnenbank (beter bekend als Dopie). Zij hebben in 2017 de Arnhem Art opgericht. Daarmee geven zij (street art) artiesten een podium en natuurlijk maken Esone en Dopie zelf ook prachtige muurschilderingen. Beiden zijn ze als puber begonnen met graffiti en later heeft zich dat ontwikkelt tot een brede vorm van openbare kunstuitingen. Esone en Dopie verzorgen met veel plezier het hele weekend workshops. Jij komt toch ook even langs? Er is sprake van een vrije inloop!

Over Esone: Esone is als 1e generatie graffitiartiest bekend om zijn old school stijl en abstracte doeken, deze hangen inmiddels door heel Europa!

Over Dopie: Dopie is vooral bekend om zijn kleurrijke beesten. Hiervan zijn in Arnhem en omstreken diverse werken te bewonderen. Hij is al een paar keer genomineerd voor de finale van beste streetartist van Nederland!

Bijbehorende tags

Demonstraties Urban