Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Papendal Scholenactie

Terug
Papendal brengt Olympische toppers naar jouw school!

BMX is gaaf! En we hebben in Nederland wereldtoppers in deze supersnelle sport. Deze helden trainen vlakbij, #OpPapendal en zijn bijna klaar voor de UCI BMX Supercross World Cup op 6 en 7 mei. Maar niet voordat ze eerst een echte persconferentie op één van de Arnhemse of Renkumse scholen gaan geven! Daarbij mogen leerlingen uit de winnende klas vragen stellen aan de BMX-ers. Wat zou jij willen vragen aan Olympisch medaillewinnaar Jelle van Gorkom?

Prijsvraag

We zijn een prijsvraag gestart, waarmee jij met jouw school kans maakt op deze persconferentie. Gewoon in de aula! Gevolgd door een BMX-clinic op het schoolplein.

Dat is nog niet alles, er worden ook nog tweede prijzen weggegeven. Bestaande uit een presentatie in de klas door voormalig Olympisch BMX-er en Europees kampioen 2016 Raymon van der Biezen en daaropvolgend een BMX-clinic op het schoolplein. Misschien sleep jij een van deze toffe prijzen wel in de wacht voor jouw klas?! Lees hier de actievoorwaarden.

De deadline voor deelname aan de prijsvraag is verstreken. Inmiddels zijn de winnaars bekend.

BMX World Cup

Je wint trouwens altijd. Als je meedoet aan de prijsvraag ontvang je namelijk een kortingsvoucher voor de UCI BMX Supercross World Cup op 6 en 7 mei. Je mag dan gratis naar de World Cup samen met één betalende volwassene (op de zittribune). Een unieke kans om de TeamNL BMX-ers in actie te zien!

Pump Track Scholencompetitie

Tip! Doe mee aan de Pump Track Scholencompetitie op Papendal op 5 mei.

Bijbehorende tags

Scholenactie