Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Win één van deze spectaculaire prijzen!

Terug
Doe mee en win!

Ben jij een échte BMX Fan en wil jij niets liever dan te gekke BMX prijzen winnen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief én laat in onderstaand formulier weten waarom jij deze gave prijzen moet winnen! En wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van onderstaande prijzen! Tegelijkertijd blijf je op de hoogte van jouw favoriete BMX’er en de BMX Supercross Worldcup op 5, 6 & 7 mei 2017 #OpPapendal.

Business meeting BMX Papendal
BMX Supercross Papendal

Hoofdprijs:
Als VIP naar de BMX Supercross Worldcup! Dat wil toch iedereen? Wij geven 2 VIP tickets voor 2 personen weg op zaterdag en 2 VIP tickets voor 2 personen op zondag! Je krijgt toegang tot ons VIP Lounge, direct gelegen aan de BMX baan! Tevens ontvang je een VIP parkeerkaart. Jouw VIP arrangement is inclusief drankjes gedurende de dag en geniet je van een heerlijke bittergarnituur terwijl je kijkt naar de meest fantastische wedstrijden. Nadat je bijgekomen bent van de BMX-sensatie kun je heerlijk ontspannen op het naastgelegen Festival waar je gratis toegang toe hebt. Met lekker eten, volop muziek, cultuur en gezelligheid.

2e prijs:
Ben jij ook zo trots op onze Nationale BMX held Jelle van Gorkom? Hij behaalde een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro! Wat een wedstrijd! Maak kans op één van de 10 gesigneerde t-shirts van Jelle van Gorkom!

3e prijs:
Wil jij verzekerd zijn van een waanzinnige plek tijdens de BMX Supercross Worldcup op 6 & 7 mei a.s.? Zorg dat je meedoet met onze actie want we geven namelijk 15 kaarten voor de zittribune weg op zaterdag én ook nog eens 15 kaarten voor de zittribune op zondag! Nadat je bijgekomen bent van de BMX-sensatie kun je heerlijk ontspannen op het naastgelegen Festival waar je gratis toegang toe hebt. Met lekker eten, volop muziek, cultuur en gezelligheid.

BMX Supercross Papendal
Papendal_Jelle van Gorkom

Jij maakt kans op deze vette prijzen wanneer:

  • jij je hebt ingeschreven voor de BMX nieuwsbrief (zie onderaan deze pagina)
  • Jij in het formulier hebt aangegeven wáárom jij deze prijzen moet winnen
  • Jij dit hebt gedaan vóór 25 april 2017
  • Overige voorwaarden vind je hier
Actie formulier
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Winactie