Switch to European Cup Switch to World Cup Switch to World Championship
Koop tickets nu

BMX-wereldtop naar Papendal! Jij komt toch ook?

Papendal logo diapositief

Framed Festival

Een weekend vol Bier, BMX & BBQ

Over het Framed Festival

Get Framed! Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de Supercross hun kunsten vertonen wordt voor het vierde jaar op rij het Framed Festival georganiseerd! Wat kun je dit jaar verwachten? Een weekend vol goede muziek van o.a. bands, singer songwriters en DJ’s. Ook dit jaar is er de urban ground waar jongeren hun hart kunnen ophalen met spectaculaire dancebattles, grafitti, skate & streetdance clinics. Natuurlijk aangevuld met een uitgebreid aanbod van heerlijke ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq burgers, maar ook steenoven pizza’s en de lekkerste friet van rollende keukens. En last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stunts, daredevil kidsplayground, en een pumpbattle.

Kom genieten van beer, bbq, beats en bikes tijdens Framed festival #OpPapendal! Check snel de website voor meer de programmering en tickets!

Wist je dat we werken naar een energieneutraal evenement? Wij gaan zorgvuldig om met het milieu en zorgen voor groene stroom middels eigen zonnepanelen, stimuleren het gebruik van openbaar vervoer, maar vooral de fiets, gebruiken LED verlichting en kopen in bij lokale leveranciers om zo vervoersbewegingen te reduceren.

BMX Papendal
BMX Papendal

Vragen?

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Contactformulier
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Festival Food & Drinks Foodtrucks